Allmänna villkor Solkungenenergi

Åldersgräns

Åldersgränsen för att handla är 18 år.

Beställningsinformation

När du gjort ett köp skickas en beställningsbekräftelse till den e-postadress du uppgav vid beställning. För trygg e-handel samarbetar vi med Klarna. Om något är fel i beställningen, bör du kontakta oss omedelbart via e-post (solkungenenergi@gmail.com). Du måste vara 18 år eller har målsmans godkännande vid beställning.

Leveranstider

Leveranstid kan variera. Normalt är dock en leveranstid på 10-14 arbetsdagar. Om det skett förseningar i din leverans (utan att vi meddelat dig om längre leveranstid) så ska du kontakta oss direkt via e-post (solkungenenergi@gmail.com).

Priser

Priserna i butiken anges i SEK (svenska kronor), alla priser är inklusive 25 % moms och inklusive frakt. 

Betalning och Betalningsvillkor

För trygg och säker e-handel samarbetar vi med Klarna. När du köpt en produkt hos Solkungenenergi skickas en beställningsbekräftelse till den e-postadress du uppgav i kassan. Bekräftelsen innehåller även en betalningslänk till Klarna, som erbjuder dig olika betalningsätt. Välj det som passar dig bäst.

Garanti:

Alla Luftsolfångare av modellen Fullblack (Indoor och Outdoor) levereras med 10 års garanti förutsatt att produkten monteras och installeras i enlighet med medföljande bruksanvisning. Garantin gäller ej för mekanisk åverkan och handhavandefel.

Ångerrätt

I “butiken” gäller samma regler som vid annan e-handel, det vill säga distans- och hemförsäljningslagen. Du har en lagstiftad 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara som du beställt. Vid nyttjande av ångerrätten skall produkten vara i säljbart skick med oskadad förpackning. Du kan ej nyttja ångerrätten med stöd i svensk lag på varor vars plombering har brutits, varor som tappar sitt värde vid leverans. Vid nyttjande av ångerrätt står du för returfrakten.

Reklamation

Meddela varför du inte godtar varan samt ange varför du anser att varan är felaktig till e-post solkungenenergi@gmail.com så återkommer vi med kontakt till producenten eller leverantören.

Ej uthämtade paket

Hämtar du ej ut dina varor, så debiterar vi dig vår kostnad för leverans, retur samt administrativa kostnader. Kostnaden för detta är för närvarande 495 kr. Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp. Du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vi nyttjande av ångerrätt eller retur av din beställning. 

Om samma IP-adress, återkommande, köper varor utan att betala och utan att använda ångerrätten kommer en polisanmälan upprättas.

Tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbsida. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning.

Force Majeure

Vi tar inget ansvar för förseningar eller fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande såsom arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut. Företaget ansvarar heller aldrig för direkt eller indirekt skada/förlust som kan uppstå för kund. 

Copyright

Samtliga texter som visas på Solkungenenergis sidor i e-handeln är upphovsrättsligt skyddade som unika beskrivande texter av och om Solkungenenergi. Likaså är allt bildmaterial och logotyper skyddade av Solkungenenergi företagskunder och får inte användas i andra publika och kommersiella sammanhang utan skriftligt godkännande av respektive företag. Dessa får således inte kopieras från denna sida och användas i andra publika sammanhang än på denna sida. Överträdelse beivras med krav på skadestånd.

Kontakt

Solkungenenergi AB Org.nr 556710-6280

Redbergsvägen 26

416 65 Göteborg
E-postadress: solkungenenergi@gmail.com