Se en färdigmonterad luftsolfångare där du bor

Att se våra produkter igång i verkligheten, imponerar. Vi bygger nu under 2024 ett finmaskigt nätverk, över hela Sverige, där du som privatperson blir en del. Om installerar en av våra luftsolfångare, och visar den färdigmonterad för intresserade i din näromgivning, blir du partner med Solkungen AB och får därmed bra ersättning. Vi hänvisar kunder som kontaktar oss i ditt område till dig – ni kommer överens om visning. Du blir “ensam” i ditt område. Slå en signal, så kan vi tala mer om det praktiska.

070-6408967

Färdigmonterade luftsolfångare av modell Fullblack Outdoor

 “Alla kan sänka sina uppvärmingskostnader genom att installera en luftsolfångare och man ska välja en med hög verkningsgrad.”

Uppsala Kommun miljö och klimatrådgivning

Företagspaket Fullblack

Företagspaket – Fullblack med personalrabatt. Vid beställning av flera till samma adress, blir priset ännu mer fördelaktigt. Kontakta oss för rabattinfo.

Klimatsmarta produkter med 10-års garanti

Levererar tillskottsvärme året om.

Enkel gör det själv montering! Alla klarar av att installera våra luftsolfångare.
Bilden visar tillbehören för solcellsdrift av Luftsolfångare av modellen Fullblack Outdoor 0.75kvm tillverkad av Solkungen Energi
Medföjande tillbehör för solcellsdrift.
Bilden visar tillbehören för adapterdrift av Luftsolfångare av modellen Fullblack Outdoor 0.75kvm tillverkad av Solkungen Energi
Medföjande tillbehör för adapterdrift.